Werken zoals je leeft

Het vraagt moed om de juiste keuzes te durven maken en dat wat je wil doen werkelijk te gaan doen. Dit is vaak een uitdaging in het speelveld waarin we ons samen bewegen. Trouw blijven aan jezelf, je veilig voelen om te durven zeggen wat je voelt en denkt met respect voor de mensen en omgeving waarin je je beweegt, is een ware levenskunst. Het begin wordt gemaakt worden door met elkaar de dialoog aan te gaan.

"We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them"

(Albert Einstein)

Door je wensen, dromen en ideeën openhartig te kunnen delen ontdek je als team nieuwe kansen. Haalbaarheid komt, juist door samen te werken, echt binnen handbereik. 

TEAM: Together Everyone Achieves More

Verbinden, samenwerken en kennis delen: met Estafeta gaat iedereen die er zelf ook voor kiest teamspeler te willen zijn samen over de finish. Trainen, leren, vallen en opstaan, elkaar helpen, ook als het moeilijk is. Niemand laat het stokje vallen want je weet dat anderen op jouw vertrouwen zoals jij op hen. Iedereen ook 'zijn eigen ding kunnen laten doen', we accepteren dat we verschillend zijn. Met zorg jouw bijdrage overdragen aan de ander, we delen een gezamenlijk doel dat we willen bereiken en gaan ervoor.

Estafeta als helpende hand  

Estafeta werkt samen vanuit een gepassioneerde innerlijke motivatie, persoonlijke en collectieve verantwoordelijkheid en een rotsvast vertrouwen. Aanvullende werkvormen zijn bij Estafeta gebaseerd op een goede onderlinge dialooghouding. Een landelijke netwerk van ervaringsexperts voor grote diversiteit in aanbod is beschikbaar. Initiëren, activeren en resulteren zijn de drie belangrijkste werkwoorden.